Mojot A1

Mojot A1

安装量 257K+

分类 通讯应用
更新日期 2022-06-14
版本 v6.8
Available on Google Play
系统要求 Android 4.4W+

关于 Mojot A1

🤞Mojot A1 (Package Name: com.vipmk.ecare) 由 A1 Makedonija DOOEL Skopje 开发,最新版本6.8 更新于 2022-06-14。Mojot A1 属于 通讯应用 类别 .你可以在Android上查看Mojot A1 的开发者的所有应用,这个应用是免费的。🌹 此应用程序可以通过在ApkDowner 或 Google Play 上进行下载安装运行,此APP版本适用于Android 4.4W+版本之上。APKDowner.com上的所有APK应用文件都是原始文件,并且100%安全,下载速度更快😋

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.

Мојот A1 ги нуди следните можности:

А1 постпејд корисници:

- следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,

- приказ на состојбата на A1 Net Sef и Опција за размена,

- приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,

- приказ на моменталната состојба за тековен месец како и детален приказ,

- плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,

- активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,

- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,

- префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,

- информации за најновите А1 понуди и услуги,

- опција за замена на ТВ пакетите во портфолијата кои ја поддржуваат оваа опција,

- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар, да започнете разговор со виртуелниот експерт Славчо или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.

А1 припејд корисници:

- следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,

- важност на Вашата SIM картичка и статус на Вашиот припејд број,

- активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,

- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,

- надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,

- SOS надополнување од пријател,

- информации за најновите А1 понуди и услуги,

- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар, да започнете разговор со виртуелниот експерт Славчо или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.


Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

Mojot A1 更新

New features
UX improvements
Bugs fix

在 Android 上安装 Mojot A1 APK

1.下载Mojot A1 APK For ApkDowner.

2.点击Mojot A1 .apk。

3.点击安装。

4.按照屏幕上的步骤操作。

历史版本

(如何在安卓上安装APK应用?)
版本 应用大小 日期 下载

Mojot A1 (v6.8)

22.73 MB June 14, 2022 下载

Mojot A1 (v6.7)

22.71 MB May 3, 2022 下载

Mojot A1 (v6.6.1)

22.06 MB March 4, 2022 下载

Mojot A1 (v6.6)

22.06 MB February 22, 2022 下载