HealthifyMe - Mengira Kalori

HealthifyMe - Mengira Kalori

安装量 31M+

分类 健康与健身
更新日期 2022-10-15
版本 vv18.12
Available on Google Play
系统要求 Android 5.0+

关于 HealthifyMe - Mengira Kalori

🤞HealthifyMe - Mengira Kalori (Package Name: com.healthifyme.basic) 由 HealthifyMe (Calorie Counter, Weight Loss Coach) 开发,最新版本v18.12 更新于 2022-10-15。HealthifyMe - Mengira Kalori 属于 健康与健身 类别 .你可以在Android上查看HealthifyMe - Mengira Kalori 的开发者的所有应用,这个应用是免费的。🌹 此应用程序可以通过在ApkDowner 或 Google Play 上进行下载安装运行,此APP版本适用于Android 5.0+版本之上。APKDowner.com上的所有APK应用文件都是原始文件,并且100%安全,下载速度更快😋

HealthifyMe adalah aplikasi pengiraan kalori dan penurunan berat di Asia Tenggara. Ia membawa pengguna untuk mencapai matlamat kesihatan dan kecergasan mereka. Dengan HealthifyMe, anda boleh memantau kalori, mengira kalori dan membuat pelan pemakanan berdasarkan keperluan anda. Khidmat yang terdapat dalam aplikasi ini adalah senaman yang di pantau oleh pakar dan menghubungkan pengguna dengan pakar dietetik dan pemakanan yang terkenal.

Aplikasi HealthifyMe membantu individu yang ingin menurunkan berat badan dan mengamalkan gaya hidup yang cergas. Aplikasi pengiraan kalori ini mempunyai pangkalan data untuk makanan Malaysia yang sangat besar, membantu pengguna untuk mengira kalori pemakanan dan buah-buahan berdasarkan sukatan saiz dengan mudah. Ia juga membantu pengguna untuk membuat pelan pemakanan berdasarkan keperluan kalori. Dengan HealthifyMe, anda boleh menetapkan gol untuk menurunkan berat badan (mengurangkan, menaikkan atau mengekalkan), menetapkan pengambilan kalori dan memantau kemajuan harian.
HealthifyMe juga memenuhi setiap keperluan bagi peminat kecergasan, dan untuk individu yang ingin mengurangkan lemak dan membina otot. Penawaran senaman di rumah, memenuhi setiap keperluan, samada, penurunan berat badan, kekuatan, stamina dan banyak lagi. HealthifyMe mempunyai segalanya. Penawaran pelbagai bentuk senaman, seperti senaman kekuatan dan conditioning, Yoga, HIIT, Plate dan tarian. Selain itu, aplikasi ini menyediakan rutin senaman harian yang memfokuskan kepada golongan yang membina otot, memberi pengguna kelebihan untuk melakukan senaman di rumah tanpa menggunakan peralatan. Senaman-senaman tersebut adalah -

Senaman Kempiskan Perut
Senaman Bahagian Atas Badan
Senaman untuk Peha
Senaman untuk mengurangkan berat badan secara keseluruhan
Senaman untuk membakar lemak

Penggunaan HealthifyMe secara harian boleh membantu anda memastikan tahap kesihatan dan kecergasan berada di tahap yang baik tanpa perlu ke gimnasium atau berjumpa pakar dietetik. Ia juga membantu untuk mencapai matlamat menurunan berat badan untuk wanita dan lelaki, yang mana ia membantu pengguna untuk makan secara sihat, dan bersenam secara efektif dan paling penting, mengekalkan cara hidup yang sihat secara menyeluruh.

Penetapan Matlamat: Dengan ciri ini, kami akan membantu anda untuk menentukan BMI berdasarkan umur, jantina dan berat serta membina pelan penurunan berat badan anda agar anda tahu bagaimana untuk bermula.
1. Laporan: Pengiraan Kalori di HealthifyMe membantu anda untuk menganalisis prestasi dan memberikan laporan yang lengkap. Laporan kecergasan ini memberi pecahan pemakanan anda kepada protein, serat dan karbohidrat dengan pengkelasan makronutrien. yang betul. Ia juga menyimpan makanan kegemaran anda dan senarai kalori yang memudahkan pengguna memasukkan makanan dengan mudah.
2. Nasihat Pakar: HealthifyMe membantu anda berhubung dengan pakar kecergasan dan pemakanan yang dedikasi untuk membantu secara one-on-one. Ia juga menawarkan resepi sihat yang membantu pengguna sesuai dengan tujuannya.
3. Pemantauan Senaman - Aplikasi penurunan berat badan ini membantu anda memantau senaman harian (dengan peringatan), masa, dan kalori yang telah dibakar setiap minggu, bulan dan selamanya.
4. Masalah Zon - HealthifyMe memfokuskan masalah zon dan memastikan anda dapat berhubung dengan pakar anda dengan maklum balas pada waktu yang nyata.
5. Sync - Anda boleh menggerakkan HealthifyMe dengan data dari Apple Health & Google Fit untuk menerangkan kalori yang telah dibakar. Ia juga mengumpul data dari peranti lain.

Jadi tunggu apa lagi? Sertai 16 juta pengguna yang telah berjaya mengubah cara mereka menjadi cergas dan sihat. Kami yakin luaran yang sihat bermula dari dalam. Oleh itu, mulakan perjalanan anda dengan HealthifyMe hari ini!

HealthifyMe - Mengira Kalori 更新

⭐ Improvements, bug fixes and performance enhancements
                

在 Android 上安装 HealthifyMe - Mengira Kalori APK

1.下载HealthifyMe - Mengira Kalori APK For ApkDowner.

2.点击HealthifyMe - Mengira Kalori .apk。

3.点击安装。

4.按照屏幕上的步骤操作。

历史版本

(如何在安卓上安装APK应用?)
版本 应用大小 日期 下载

HealthifyMe - Mengira Kalori (vv18.11)

64.07 MB September 28, 2022 下载